VACATURE: uitvoerend administratief medewerker bij Federatie Centra voor Basiseducatie

De Federatie Centra voor Basiseducatie (CBE) vzw ondersteunt de 13 Centra voor Basiseducatie in Vlaanderen. Samen zorgen wij voor opleiding en vorming voor de meest kwetsbare volwassenen: kortgeschoold, laaggeletterd, Nederlandstalig of anderstalig. We werken op een geïntegreerde en functionele manier aan leervaardigheden, communicatieve, numerieke en digitale vaardigheden. We vertrekken vanuit het dagelijks leven van de cursisten en van de leernoden die zij daar ervaren. Zo willen wij hun kansen in de maatschappij vergroten.

De Federatie CBE is gelegen in het culturele hart van Brussel, vlak naast het Centraal Station en Bozar. Wij brengen medewerkers uit de 13 Centra voor Basiseducatie bij mekaar en overleggen veel met partners. Wij zijn een divers team van 9 medewerkers. We zoeken nog een administratieve duizendpoot die het team kan versterken. Wil je je administratieve kwaliteiten inzetten? Wil je mee werken aan een samenleving waar ook de meest kwetsbaren een plaats krijgen en vinden? Dan ben jij misschien de persoon die wij zoeken.

Wat zijn je taken?
- Uitvoeren van praktische administratieve zaken zoals zaalreservaties beheren, vergaderlokalen klaarzetten, bestellingen plaatsen, documenten opmaken.
- Onthaal: telefoon beantwoorden en bezoekers ontvangen.
- Praktisch ondersteunen van collega’s waar nodig.

Wat verwachten we van jou?
- Je bent administratief sterk en nauwkeuring
- Je bent klantgericht en communicatief
- Je bent positief en oplossingsgericht ingesteld
- Je bent leergierig en flexibel
- Je hebt een goede kennis van de Nederlandse taal
- Je bent goed vertrouwd met MS Office

Wat bieden we jou?
- Een boeiende en aangename werksfeer
- Deeltijds contract (18u/week) voor 6 maanden, met verlenging tot onbepaalde duur na positieve evaluatie. Starten vanaf 1/10/19.
- Glijdende werkuren
- Verloning volgens onderwijsbarema 122 met bruto aanvangswedde van € 1043,65 bij 0 jaar anciënniteit
- Ruime vakantieregeling van 10 dagen en 12 compensatiedagen (ADV)
- Openbaar vervoer volledig terugbetaald door werkgever

Interesse?
Solliciteer dan via dit formulier tot 20 augustus 2019.
Tegen eind augustus laten we je weten of je op gesprek kan komen. De sollicitatiegesprekken zullen doorgaan in de eerste week van september.

Delen: