Leerpunt Gent-Meetjesland-Leieland

Wil je bijleren: gewoon uit interesse of voor je werk, een opleiding of een examen? Basiseducatie helpt je om je kennis van taal, rekenen, computer en algemene vorming op te frissen en te versterken. Stap voor stap en in je eigen tempo. Als je leert, sta je sterker!

Contacteer ons

Kolveniersgang 133, 9000 Gent
09 2242412

Hier vind je ons

Gent

Kolveniersgang is een zijstraat van de Opgeëistenlaan (recht tegenover het nieuwe gerechtsgebouw, bij de hoge fabrieksschouw).
Kolveniersgang 133, 9000 Gent
Alle informatie

Eeklo

Neem aan het kerkhof de Oude Brugsesteenweg. Voorbij de Delhaize sla je de eerste straat links in. Ga over het rond punt. Neem de oprit naast de lagere school.
Blakstraat 27, 9900 Eeklo
Alle informatie

Deinze

Dienstencentrum Elfdorpen
Ghesquièrestraat 15, 9800 Deinze
Alle informatie

Cursist in de kijker

Regelmatig zet Leerpunt een cursist in de kijker. Deze maand is het de beurt aan Freddy Baele; een actieve 65-jarige die zijn vrije tijd verdeelt tussen cursussen volgen bij Leerpunt, vrijwilligerswerk bij de parochie en wandelvoetbal, zijn nieuwste hobby. 

Opvolging cursisten

Volg je één of meerdere van onze cursisten op (als werkgever, trajectbegeleider, bemiddelaar, hulpverlener,...)?
Lees dan zeker onze deontologische code met betrekking tot uitwisseling van informatie over cursisten en opvragen van aanwezigheden.

Zin om samen te werken?

Leerpunt organiseert cursussen op maat voor diensten of welzijnsorganisaties, op de werk- of opleidingsvloer…
In gemeenschappelijk overleg worden samenwerkingsafspraken vastgelegd. De inhoud van de opleiding wordt aangepast aan de concrete vraag van de samenwerkingspartner en de leernoden van de groep laaggeletterde cursisten die zij via hun activiteiten bereiken.

Wil je meer informatie of ben je geïnteresseerd in een mogelijke samenwerking: neem contact op met mie.swankaert [at] cbe11.be (Mie Swankaert).